Image
Mazda2 Style Selected hero 2020
Highlight Sleutel
VANAF € 19.490 RIJKLAAR
Highlight Offerte
EXTRA COMPLEET UITGERUST
Highlight Euro
€ 2.450 UITRUSTINGSVOORDEEL
Contact opnemen

Mazda2 Style Selected

De Mazda2 Style Selected is een speciale uitvoering van de Mazda2 die de rijke uitrusting van de Comfort-uitvoering combineert met extra elementen en een stijlvolle uitstraling dankzij onder meer 16-inch lichtmetalen velgen in Bright Silver, een haaienvinantenne en privacy glass. 

Kom bij ons langs en ervaar het zelf! Liever direct (video) contact op afstand? Dat kan natuurlijk ook.
Neem contact met ons op.

Image
Mazda2 Style Selected

Scherp geprijsd en rijk uitgerust

De nieuwe Mazda2 Style Selected biedt tijdelijk veel voordeel, is scherp geprijsd en rijk uitgerust uitgerust met onder andere de volgende extra's:

  • Multimedia met Apple Carplay
  • Luxe interieur
  • 16-inch lichtmetalen velgen
  • Achteruitrijcamera
  • Haaienvin antenne

 

Wacht dus niet langer en schaf de Mazda2 Style Selected aan! Past Private Lease beter bij je? Dan hebben we nu een mooie deal voor je. Je rijdt nu tijdelijk de Mazda2 Style Selected voor maar € 299 per maand met Mazda Private Lease. Je hoeft alleen nog maar te tanken!

Brochure en prijslijst

Interesse in de Mazda2 Style Selected

Bedankt voor jouw interesse in de Mazda2 Style Selected. Laat hieronder jouw gegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Type
Aanhef

DISCLAIMER

Mazda2 2020 vanaf € 17.490. Gemiddeld verbruik Mazda2 2020 van 5,3 tot 5,9 liter per 100 km / van 18,9 tot 16,9 km per liter / CO2-uitstoot van 120 tot 133 g/km. De vermelde WLTP waarden voor het gecombineerde brandstofverbruik en de CO2-uitstoot zijn gemeten volgens de nieuwe WLTP-testmethodiek. Prijzen incl. BPM, BTW en kosten rijklaar maken, excl. metallic/mica lak en opties. De Mazda2 Style Selected is in een gelimiteerde oplage verkrijgbaar, uitvoering is leverbaar zolang de voorraad strekt met registratie uiterlijk 31 december 2020. Apple CarPlay™ is een handelsmerk van Apple Inc. Voor gebruik is toestemming verleend. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen voorbehouden. Zie voor kosten en voorwaarden: www.mazda.nl.

Consumentenacties niet mogelijk i.c.m. het private lease aanbod. Private Lease aanbod wordt aangeboden door Mazda Leasing en is geldig tot 30 november 2020 en uiterste levering op 3 december 2020 of zolang de voorraad strekt. Genoemd maandbedrag is gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 10.000 km/jaar incl. rente, afschrijving, reparaties, onderhoud, banden, wegenbelasting, verzekering, pechhulp in binnen- en buitenland, afleverkosten en BTW. Prijzen zijn exclusief brandstof, metallic/mica lak en eventuele opties.