Autohuis Eickhof

Kayersdijk 153
7332AR APELDOORN
Nederland

Hier vind je onze actuele voorraad. Heb je een vraag over een bepaalde auto? Vul dan het formulier in of neem rechtstreeks contact met ons op.

Mazda 2

1.5 Skyactiv-G TS - Comfort Pack
    Bouwjaar 2018
    Kilometerstand 79.720 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    J-413-VX
    CarrosserieHatchback
    Bouwjaar2018
    KleurBlauw metallic
    BrandstofBenzine
    EnergielabelD
    TransmissieAutomaat
    BekledingStof
    Aantal cilinders4
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)406 X 170 X 150
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Omschrijving

    Ontspannen en zorgeloos autorijden, dat doet u met deze Mazda 2. Voor de aandrijving van deze auto zorgt een compacte motor. Ook dakspoiler, in hoogte verstelbare passagiersstoel, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen achter en start-stopsysteem horen tot de voorzieningen op deze auto.

    Op een drukke weg heeft u soms ogen in uw achterhoofd nodig. De sensoren aan de achterzijde nemen die functie over en geven een achteropkomend verkeer waarschuwing als een achterligger te dicht op u zit. Even muten, een andere zender of track kiezen? Geen gerommel, het gaat moeiteloos met de audiobediening op het stuur. Lekker koersen op een constante snelheid: daarvoor zorgt de cruise control. Sleutelloos instappen en wegrijden! De keyless start herkent de elektronische sleutel in uw bezit en start de motor met een druk op de knop. Allicht is er in deze auto ook airconditioning. De uitrusting van deze auto is met lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en lederen versnellingspook behoorlijk compleet.

    Zoals u mag verwachten van deze Mazda 2 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Een noodsituatie? Dan is remmen cruciaal. Daarom heeft deze Mazda 2 Brake Assist als remondersteuning. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

    Tevens wordt deze auto geleverd met BOVAG Garantie.


    Bedrijfsinformatie

    We leveren al onze occasions geheel rijklaar af zonder dat u extra (optionele) afleverpakketten bij moet kopen. Al onze occasions worden standaard afgeleverd met minimaal 12 maanden BOVAG garantie, eventueel resterende fabrieksgarantie, 12 maanden mobiliteit service, benodigde onderhoudsbeurt, minimaal 12 maanden apk keuring en gepoetst van binnen en buiten zonder extra kosten. - Al onze nieuwe auto's leveren we geheel rijklaar af inclusief: Waxoyl lakbehandeling, volle tank en luxe kentekenplaten! geïnteresseerd in deze auto? Voor een vrijblijvende taxatie en/of proefrit aanvraag kunt u contact opnemen met verkoop@eickhof.nl of bel met 055-5212809.

    Opties
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Achteropkomend verkeer waarschuwing
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Airco
    Alarm klasse 1(startblokkering)
    Anti Blokkeer Systeem
    Anti doorSlip Regeling
    Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
    Garanties
    Bovag