Autohuis Eickhof

Kayersdijk 153
7332AR APELDOORN
Nederland

Hier vind je onze actuele voorraad. Heb je een vraag over een bepaalde auto? Vul dan het formulier in of neem rechtstreeks contact met ons op.

Mazda CX-5

2.0 GT-M 4WD - 1e eigenaar - Dealer onderhouden
    Bouwjaar 2012
    Kilometerstand 158.829 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    17-XGZ-5
    CarrosserieSUV
    Bouwjaar2012
    KleurGrijs metallic
    BrandstofBenzine
    EnergielabelB
    TransmissieAutomaat
    BekledingLeder
    Aantal cilinders4
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)456 X 184 X 171
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Omschrijving

    Plaats voor vijf personen of genoeg plek voor uw aankopen bij de bouwmarkt, de veelzijdige Mazda CX-5 biedt het allemaal. Dit ruimtewonder is van het bouwjaar 2012 en heeft 158685 kilometer op de teller staan. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Een krachtige benzinemotor zorgt voor de aandrijving van deze SUV. Leren bekleding versterkt de topklasse uitstraling van het interieur. Doe maar luxe! Neem plaats in de verwarmbare voorstoelen en voel de weldaad in koude dagen. Met de krachtige xenonverlichting rijdt u ontspannen in het donker. Tot de uitrusting van deze Mazda behoren ook 19 inch lichtmetalen velgen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter, verstelbare lendensteunen, elektrisch bedienbare ramen achter en metallic lak.

    Comfortabel en veilig achteruitrijden gaat gemakkelijker dan ooit met behulp van de achteruitrijcamera. Rijplezier en luisterplezier gaan hand in hand dankzij het high performance audiosysteem. Electronic climate control regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. Achter het stuur van deze Mazda bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. Met ingeschakelde cruise control zit u ontspannen achter het stuur. De uitrusting van deze auto is met full map navigatiesysteem, keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel, lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes behoorlijk compleet.

    In de Mazda CX-5 heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Met het Lane-keeping systeem komt u nooit per ongeluk buiten de rijstrook. Banden met te weinig lucht zorgen voor meer brandstofverbruik en meer uitstoot. Met het bandenspanningscontrolesysteem krijgt u op tijd een waarschuwing. Fijne optie, die hill hold control. U mag ook automatische hellingproef zeggen. Want dat is het. Geen millimeter achteruit rollen bij het wegrijden. Autorijden wordt steeds makkelijker en veiliger. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door dodehoekdetectie en autonoom remsysteem.

    Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met BOVAG Garantie. Als u wilt, kunt u een proefrit maken met deze Mazda CX-5. Bel of mail ons nu voor een afspraak.


    Bedrijfsinformatie

    We leveren al onze occasions geheel rijklaar af zonder dat u extra (optionele) afleverpakketten bij moet kopen. Al onze occasions worden standaard afgeleverd met minimaal 12 maanden BOVAG garantie, eventueel resterende fabrieksgarantie, 12 maanden mobiliteit service, benodigde onderhoudsbeurt, minimaal 12 maanden apk keuring en gepoetst van binnen en buiten zonder extra kosten. - Al onze nieuwe auto's leveren we geheel rijklaar af inclusief: Waxoyl lakbehandeling, volle tank en luxe kentekenplaten! geïnteresseerd in deze auto? Voor een vrijblijvende taxatie en/of proefrit aanvraag kunt u contact opnemen met verkoop@eickhof.nl of bel met 055-5212809.

    Opties
    1e eigenaar
    Achteruitrijcamera
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Alarm klasse 1(startblokkering)
    Anti Blokkeer Systeem
    Armsteun achter
    Audio installatie premium
    Autonomous Emergency Braking
    Garanties
    Bovag
    Nap