Autohuis Eickhof

Kayersdijk 153
7332AR APELDOORN
Nederland

Hier vind je onze actuele voorraad. Heb je een vraag over een bepaalde auto? Vul dan het formulier in of neem rechtstreeks contact met ons op.

Volkswagen up!

1.0 move up! BlueMotion
    Bouwjaar 2014
    Kilometerstand 136.793 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Handgeschakeld
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    5-TDX-96
    CarrosserieHatchback
    Bouwjaar2014
    KleurGrijs metallic
    BrandstofBenzine
    EnergielabelA
    TransmissieHandgeschakeld
    BekledingStof
    Aantal cilinders3
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)354 X 165 X 150
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Omschrijving

    Noem eens een Duits B-merk? Kennen ze niet. Uitstekende auto's, al vele decennia lang. Dat geldt ook voor deze. Een belangrijke eigenschap van iedere Volkswagen is zijn duurzaamheid. Dat ziet u ook aan deze Up!. Het is een goed onderhouden auto, de onderhoudshistorie is bekend. In deze auto vindt u een benzinemotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Tot de uitrusting van deze Volkswagen behoren ook in delen neerklapbare achterbank, elektrisch bedienbare ramen voor, buitenspiegels in carrosseriekleur, metallic lak, snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging en start-stopsysteem.

    Audiosysteem en navigatiesysteem zijn gecombineerd. Zo wordt zelfs gesproken route-informatie een luisterervaring! En dankzij bluetooth klinkt uw favoriete playlist geweldig. Natuurlijk heeft deze auto ook airconditioning.

    Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond.

    Deze auto wordt geleverd met Bovag Garantie en u kunt er dan ook verzekerd van zijn dat hij grondig is gecontroleerd. Belangstelling? Bel ons en we leggen de sleutels klaar voor een proefrondje.


    Bedrijfsinformatie

    We leveren al onze occasions geheel rijklaar af zonder dat u extra (optionele) afleverpakketten bij moet kopen. Al onze occasions worden standaard afgeleverd met minimaal 12 maanden BOVAG garantie, eventueel resterende fabrieksgarantie, 12 maanden mobiliteit service, benodigde onderhoudsbeurt, minimaal 12 maanden apk keuring en gepoetst van binnen en buiten zonder extra kosten. - Al onze nieuwe auto's leveren we geheel rijklaar af inclusief: Waxoyl lakbehandeling, volle tank en luxe kentekenplaten! geïnteresseerd in deze auto? Voor een vrijblijvende taxatie en/of proefrit aanvraag kunt u contact opnemen met verkoop@eickhof.nl of bel met 055-5212809.

    Opties
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Airco
    Alarm klasse 1(startblokkering)
    Anti Blokkeer Systeem
    Anti doorSlip Regeling
    Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
    Buitenspiegels in carrosseriekleur
    centrale vergrendeling met afstandsbediening
    Garanties
    Bovag
    Nap